Ronny:

~ID:coca_colla_zero@yahoo.com

~Telefon:0743624591
 
 

Prima Pagina

title=

   Bine ati venit pe Romanian Pes !


 

         *Pro Evolution Soccer 2010  este un joc video din seria Pro Evolution Soccer, distribuit de Konami. A fost lansat pe 23 octombrie 2009 pentru PC, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Xbox 360, Wii, Nintendo-DS şi telefoane mobile.

*Konami ne mai pregateste inca o surpriza inca din septembrie cand probabil va aparea PES 2011 pe piata.Konami inseamna libertate de miscare, iar PES 2011 ne ofera un control total asupra echipei. Konami prezinta noi detalii si poze despre mult asteptatul joc Pro Evolution Soccer 2011.
Aşadar, legat de video, şi de tot ceea este pozitiv, nu voi petrece prea mult timp povestind în detaliu, ci aş prefera să scot în evidenţă cele două lucuri care m-au lăsăt uimit. Animaţiile viguroase arată ca ceva furat din birourile EA, dar mai bune. Ceva de aşteptat, ţinând cont că noi comparăm jocurile mai vechi de la EA cu cel nou de la Konami, dar e foarte plăcut să vezi reprezentările vizuale în PES. Adăugând obişnuita acurateţe în realizarea feţelor jucătorilor si acele tricouri care arată impecabil, avem ceva impresionant din punct de vedere vizual. Şi cam asta e tot deocamdată, vizual. PES nu a suferit în ultimii trei ani din această cauză, deci ne ţinem degetele încrucişate pentru mai multe veşti bune de la E3.
Sigur, cei de la Konami cauta ca pe langa aspectul vizual al jocului, sa imbunatateasca strategiile de joc, animatile si planurile ofensive si defensive a echipei. În orice caz, această „libertate" în controlul jucătorului presupune alte provocări. În loc de „Tineţi apăsat X pentru a selecta un jucător" din 2010 avem trei noi metode defensive. Apasă X si directionează stick-uk spre jucătorul care are mingea, şi vei încerca sa o recuperezi; apasă X fără stick iar fundaşul va pune presiune pe atacant, încercând să fure minge doar când acesta din urmă se opreşte. Acest element are rolul de a-l face pe fundaş să stea lipit de cel care are mingea, ţinând cont de ritmul pe care acesta îl impune, deci nu mai suntem nevoiţi să apăsăm butonul R1 pentru sprint. E o tactică foarte bună, dar această mişcare defensivă de a direcţiona stick-ul spre propria poartă pare a fi împotriva intuiţiei tale, iar în joc, de multe ori s-a întâmplat să câstigăm mingea, dar din cauza faptului că stick-ul era îndreptat spre poarta ta, iar butonul de pasă era apăsat, mingea era pasată din greşeala către portar, sau mai rău, era interceptată de un atacant advers. Asfel de greşeli pot fi evitate cu timpul, şi prin exerciţiu, dar s-au petrecut destul de des în perioada turului organizat de Konami.

KONAMI poate lansa cel mai bun joc din seria PES in aceasta toamna
!
 
Pes Romania:..Pro Evolution Soccer fans: Rpes, Patch Liga 1, Patch Echipe Romanesti, Pes, Pes 2009, Pes 2010, Pro Evolution Soccer, Pro Evolution Soccer 2010